Riisipuuro kaurajuomaan

Liota riisit yön yli vedessä.

Lisää kattilaan kiehumaan vesi kaurajuoma ja riisit.

Keitä kypsäksi hämmentäen pohjaan palamisen estämiseksi.

Mausta suolalla.

Nauti voisilmän tai kiisselin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g94g329kcal5.6g71.4g1.6g1.9g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Luomu kaurajuoma (Oatly), annos 100g338g118kcal3.4g22g1.7g2.7g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1026g894kcal18g186.8g6.6g9.2g
Valittu annoskoko513g447kcal9g93.4g3.3g4.6g
Annoskoko puolitettuna257g224kcal4.5g46.7g1.7g2.3g
Arvot/100g100g87kcal1.8g18.2g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389139