Jauhelihapihvit hernerouheella

Kiehauta 3 dl vettä ja lisää joukkoon hernerouheet turpoamaan (katso ohje pakkauksen kyljestä).

Sekoita jauhelihat keskenään.

Sekoita eri astiassa muut aineet, mausta esim.

juustokuminalla, välimerenmausteseoksella, suolalla ym. Paista pannulla koe-erä tarkistaaksesi suolan.

Pyöritä lihapullat (taikina melko löysää, mutta pysyvät hyvin koossa) uunipellille.

Anna kypsyä n. 40 min. +200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nautajauheliha 17% (Hk), annos 100g181g398kcal34.4g0g30.7g0g
Sika-nautajauheliha90g200kcal15.8g0g15.4g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 90g58kcal2.9g4.4g3.2g0g
Kananmuna kuoreton 50g71kcal6.2g0.1g5.1g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g45g14kcal0.5g1.8g0.1g0g
Nokkonen (100g)23g8.1kcal1.3g0.3g0.2g0.9g
Korppujauho 11g41kcal1.2g8.5g0.1g0.6g
Hernerouhe, kuivapaino (Milletti), annos 100g23g68kcal4g11g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1026g1715kcal132.6g52.2g110g3g
Valittu annoskoko513g858kcal66.3g26.1g55g1.5g
Annoskoko puolitettuna257g429kcal33.2g13.1g27.5g0.8g
Arvot/100g100g167kcal12.9g5.1g10.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=467813