Pizza by Kiia

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola, öljy ja durumvehnäjauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja anna sen kohota kaksinkertaiseksi.

Kauli taikinasta yksi iso (uunipellillinen) tai 2-4 pienempää pizzapohjaa.

Kohota pohjat ja lisää haluamasi täytteet.

Paista 250-asteisen uunin keskitasolla kypsäksi, 12-15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 90g67kcal11.8g1g0.4g6.2g
Vesi899g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 162g1430kcal0g0g161.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1169g4010kcal119.1g818g14g40.9g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)899g2337kcal233.7g13.5g152.8g0g
Pizzasuikale (Pirkka), annos 50g719g820kcal100.7g7.2g43.1g0g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)719g288kcal12.2g59g0.7g0g
Ananaspaloja ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/137 g479g288kcal1.9g71.9g0.5g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10272g18478kcal958.8g1941.2g746.2g98g
Valittu annoskoko5136g9239kcal479.4g970.6g373.1g49g
Annoskoko puolitettuna2568g4619kcal239.7g485.3g186.6g24.5g
Arvot/100g100g180kcal9.3g18.9g7.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291776