Bolognese

400g naudan jauheliha (10% rasvaa)
pieni sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 rkl tomaattipyrettä
1 prk yrttitomaattimurskaa
1 rkl oliiviöljyä

suolaa, mustapippuria, valkopippuria yrttimausteita, paprikajauhetta, chilijauhetta

ruskista jauheliha omassa rasvassaan, lisää pannulle öljyä ja lisää pilkotut sipulit, kääntele hetki ja mausta oman maun mukaan
lisää tomaattimurska ja pyree sekä vesi ja anna hautua miedolla lämmöllä vähintään 15 min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Tepajee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan jauheliha 10% (Pirkka), annos 100g2403g3604kcal487.8g0g192.2g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g90g87kcal3.8g15.3g0.2g4.4g
Polpa tomaattimurska (aromaattiset yrtit) (Mutti), annos 370g2223g734kcal33.3g106.7g8.9g0g
Oliiviöljy 90g797kcal0g0g90.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10272g10669kcal1062.4g282.6g584.4g20.2g
Valittu annoskoko5136g5335kcal531.2g141.3g292.2g10.1g
Annoskoko puolitettuna2568g2667kcal265.6g70.7g146.1g5.1g
Arvot/100g100g104kcal10.3g2.8g5.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447433