Linssi-juustokeitto

Kuutioi kasvikset pieniksi, ja pehmitä pannulla öljyssä tomaattipyreen kanssa.

Lisää vesi ja liemikuutiot, linssit, hieman cayennepippuria (ja garam masalaa) ja keitä hiljaa poreillen 15-20 minuuttia kunnes linssit on kypsiä.

Ota kattila levyltä, lisää sulatejuusto ja anna sen sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green56g183kcal13.5g27.5g0.6g6.7g
Sipuli 14g4.3kcal0.2g0.7g0g0.2g
Paprika punainen 48g14kcal0.4g2.2g0.2g0.9g
Porkkana 37g12kcal0.2g2g0.1g0.9g
Oliiviöljy 7.6g67kcal0g0g7.6g0g
Tomaattisose tomaattipyree 8.4g6.4kcal0.4g1.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 281g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 6.2g19kcal0.6g0.8g1.5g0.1g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g56g90kcal4.5g2.8g6.7g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1028g790kcal39.6g74.2g33.4g19.4g
Valittu annoskoko514g395kcal19.8g37.1g16.7g9.7g
Annoskoko puolitettuna257g198kcal9.9g18.6g8.4g4.9g
Arvot/100g100g77kcal3.9g7.2g3.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215764