Kanttarellikastike vähähh

Paista kantarellit kuumalla pannulla, lisää loppuvaiheessa sipulisilppu.

Kun sipulit ovat kuullottuneet, laita levy pois päältä, lisää mustapippuria, hipaus valkopippuria ja kerma muutamassa erässä.

Lisää viimeiseksi fondi ja tarkista maku.

Lisäkkeeksi sopii esim.

kukkakaali, jos vähähiilihydraattista halajaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 263g46kcal4.8g1.1g1.3g5g
Voi 8.8g64kcal0.1g0g7.1g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g13g10kcal1g1.3g0.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 176g580kcal3.5g5.3g61.4g0g
Mustapippuri 0.9g2.5kcal0.1g0.3g0g0.2g
Valkopippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 53g16kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1029g1436kcal20.4g21.2g140g12.2g
Valittu annoskoko515g718kcal10.2g10.6g70g6.1g
Annoskoko puolitettuna257g359kcal5.1g5.3g35g3.1g
Arvot/100g100g140kcal2g2.1g13.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138958