Makaronilaatikko, Soijarouhe ja Tonnikala

Valmisteluksi keitä 1,5 dl soijarouhetta 3 dl vedessä noin 5 minuuttia ja valuta vesi pois sihvilässä.

Keitä makaronit (4 dl) valmiiksi paketin ohjeen mukaisesti.

Kuullota sipulit öljyssä, lisää valmis soijarouhe ja tonnikala ja paista hetki.

Tee munamaito (3 dl rasvatonta maitoa, 2 dl vettä ja kaksi kananmunaa) sekoita kunnolla.

Kaikki sekaisin korkeareunaiseen uunivuokaan, pinnalle hieman juustoa ja uuniin noin 40 min 200 astetta.

Valmis

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Norppa104
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g200g646kcal100g60g1g11g
Tonnikala vedessä 600g627kcal134.6g0g9g0g
Makarooni, Sydän (Myllyn paras), annos 45g720g2520kcal97.2g472.3g20.9g43.2g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1200g396kcal39.6g58.8g0g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)120g324kcal36g0g20.4g0g
Vesi1600g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl60g540kcal0g0g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10280g11469kcal930g1204g313.6g115.2g
Valittu annoskoko5140g5734kcal465g602g156.8g57.6g
Annoskoko puolitettuna2570g2867kcal232.5g301g78.4g28.8g
Arvot/100g100g112kcal9g11.7g3.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99870