Jauhelihapihvi, taco täytteellä

Laita korppujauhot turpoamaan kylmään veteen.

Lisää hetken päästä jauheliha ja sipulit.

Mausta seos mielesi mukaan.

Taputtele seoksesta pieniä palasia tasaiseksi ja laita siihen päälle tacotuorejuustoa.

Käännä reinat päälle ja taputtele sileäksi.

Paista panulla tilkassa öljyä.

(kananmuna antaa lisää "pitoa" rakenteelle)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 49 grammaa

Mammeli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Pirkka), annos 400g3200g8384kcal556.8g0g640g0g
Creme Bonjour taco (Creme bonjour), annos 12g280g840kcal9.8g12.6g84g0g
Sipuli (kuorittu)440g119kcal5.7g21.1g0.9g7.5g
Valkosipuli 64g69kcal5.1g10.4g0.4g1.3g
Korppujauho 160g586kcal16.8g119.8g1.6g8.5g
Vesi800g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 200g1769kcal0g0g200g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10288g23533kcal1188.4g327.8g1853.8g34.6g
Valittu annoskoko5144g11767kcal594.2g163.9g926.9g17.3g
Annoskoko puolitettuna2572g5883kcal297.1g82g463.5g8.7g
Arvot/100g100g229kcal11.6g3.2g18g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153807