Karibialainen kalakeitto

Kuumenna öljy kattilassa.

Kuullota pilkottuja valosipulinkynsiä.

Kaada päälle vesi sekä kalaliemikuutiot ja kiehauta.

Lisää keittojuurekset sekä tomaattimurska ja mausteet.

Keitä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Paloittele kalafilee annospaloiksi, lisää keittoon ja anna kypsyä.

Ripottele pinnalle tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 572 grammaa

Alwiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti pakaste 900g698kcal158g0g6.3g0g
Ruokaöljy keskiarvo 61g537kcal0g0g60.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 2249g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 25g75kcal2.5g8.4g3.5g0.3g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 900g306kcal9.9g48.6g1.8g26.1g
Tomaattimurska 900g265kcal5g47.7g1.8g17.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g16g16kcal1.2g2.6g0.1g0.3g
Persilja 4.5g1.2kcal0.1g0g0g0.4g
Mustapippuri 2.2g6.3kcal0.2g0.9g0.1g0.6g
Kurkuma, annos 2g2.2g1.1kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 90g27kcal3.3g0.8g0.7g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10296g3864kcal360.4g218g150g93.4g
Valittu annoskoko5148g1932kcal180.2g109g75g46.7g
Annoskoko puolitettuna2574g966kcal90.1g54.5g37.5g23.4g
Arvot/100g100g38kcal3.5g2.1g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216804