Karppilihapullat

Sekoita voissa kuullotettu sipuli jauhelihaan.

Lisää kevytkermaviili ja kananmunat.

Mausta suolalla, pippurilla ja Välimeren yrttisekoituksella.

Muotoile lihapulliksi ja kypsennä pullia 200 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Annoksesta tulee pellillinen eli n. 30 lihapullaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3147g5224kcal598g0g314.7g0g
Voi 67g489kcal0.8g0.3g54.8g0g
Sipuli (kuorittu)585g158kcal7.6g28.1g1.2g9.9g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 899g577kcal28.8g43.3g31.5g0.1g
Kananmuna kuoreton 450g641kcal56.2g1.3g46.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10296g14179kcal1382.8g146g896.6g20g
Valittu annoskoko5148g7090kcal691.4g73g448.3g10g
Annoskoko puolitettuna2574g3545kcal345.7g36.5g224.2g5g
Arvot/100g100g138kcal13.4g1.4g8.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111689