Mansikkakakku

Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot ja leivinjauhe.

Kaada jauhotettuun vuokaan ja paista 200 asteessa noin 30 min. Anna jäähtyä ja leikkaa kolmeen osaan.

Vatkaa vispi vaahdoksi ja lisää rahka.

Laita kerrosten väliin purkki mansikkajälkiruokaa ja rahkaseosta.

Koristele rahkaseoksella ja tuoreilla mansikoilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 791g1128kcal98.8g2.4g81g0g
Sokeri 458g1860kcal0g457.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 467g1603kcal47.6g327g5.6g16.4g
Vispikerma Flora 20%898g1977kcal27g44.9g179.7g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki898g503kcal76.4g44.9g1.8g0g
Mansikka 719g334kcal3.6g60.4g1.4g13.7g
Piltti, mansikkajälkiruoka (125g)898g539kcal4.5g116.8g4.5g18.9g
Leivinjauhe 18g32kcal0.9g6.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10296g15951kcal517.6g2121.8g548g98.2g
Valittu annoskoko5148g7975kcal258.8g1060.9g274g49.1g
Annoskoko puolitettuna2574g3988kcal129.4g530.5g137g24.6g
Arvot/100g100g155kcal5g20.6g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71653