Karitsa-nauta-sikakaalipata

Kypsennysaika: 1-1½ tuntia.

Ruskista liha ja kaali.

Pane liha ja kaali kerroksi kerroksittain pataan.

Pane suolaa kerrosten väliin.

Lisää muut mausteet ja kaada päälle niin paljon vettä, että se juuri peittää muut ainekset.

Keitä ruoka kannen alla miedossa lämmössä.

Tarkista maku.

Sirottele päälle persiljasilppua ja tarjoile keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Atria), annos 400g146g365kcal25.5g0g29.2g0g
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g104g149kcal20.9g0g7.3g0g
Kaali, valkokaali250g53kcal3g8.5g0.5g5.3g
Mustapippuri 4.2g12kcal0.5g1.6g0.1g1.1g
Persilja 10g2.9kcal0.1g0.1g0g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1030g1163kcal100g20.4g74.2g14.4g
Valittu annoskoko515g581kcal50g10.2g37.1g7.2g
Annoskoko puolitettuna258g291kcal25g5.1g18.6g3.6g
Arvot/100g100g113kcal9.7g2g7.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118654