Meksikolainen lihapata

Silppua sipuli, viipaloi paprikat ja valkosipulit.

Ruskista jauheliha paistokasarissa öljyssä.

Lisää kasariin sipulisilppu ja anna hautua hetki.

Vaihe 2
Lisää myös paprikasuikaleet, valkosipuliviipaleet, herkkusienet ja lihaliemikuutio.

Huuhtele tölkki vedellä ja kaada huuhdeliemi kasariin.

Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.

Vaihe 3
Mausta oreganolla, chilijauheella ja tomaattipyreellä.

Ripottele pinnalle persiljaa.

Tarjoa riisin ja vihreän salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Anniina83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha167g277kcal31.7g0g16.7g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g29g22kcal1.3g3.8g0.1g0g
Vesi104g0kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 50g15kcal0.5g2.6g0.1g1g
Paprika punainen 50g15kcal0.5g2.3g0.2g1g
Sipuli (kuorittu)46g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Valkosipuli 21g23kcal1.6g3.4g0.1g0.4g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl4.2g10kcal0.5g0.1g0.9g0g
Mustapippuri 1.3g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Herkkusieni säilyke 42g7.1kcal0.9g0.1g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1030g769kcal75.4g30g36.6g9g
Valittu annoskoko515g385kcal37.7g15g18.3g4.5g
Annoskoko puolitettuna258g192kcal18.9g7.5g9.2g2.3g
Arvot/100g100g75kcal7.3g2.9g3.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267437