Hirvi lanttupedillä

Paistetaan pannussa voissa hirven paistia isoiksi filepaloiksi leikattuna.

Paistetaan sipuli.

Leikataan lanttu pieniksi kuutioiksi.

Laitetaan uunivuokaan pohjalle lanttukuutiot, päälle paistetut paistin kappaleet ja sipuli, niitten päälle pekoni kuori.

Sekoitetaan kastike ainekset, eli kerma, sinappijauhe, suola, riistamauste ja pippuri maun mukaan ja kaadetaan kastike uunivuokaan ja uuniin 150 astetta ja annetaan kypsyä hitaasti 2 ja puol - kolme tuntii.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 179g201kcal37.8g0g5.4g0g
Lanttu 107g31kcal1.1g4.9g0.3g1.9g
Sipuli 25g7.6kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Valkosipuli 7.2g7.7kcal0.6g1.2g0g0.2g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 50g113kcal8g0.3g9g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)143g229kcal3.9g3.9g21.5g0g
Sinappi 3.6g4.7kcal0.2g0.5g0.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1030g1188kcal103.8g24g73g5.2g
Valittu annoskoko515g594kcal51.9g12g36.5g2.6g
Annoskoko puolitettuna258g297kcal26g6g18.3g1.3g
Arvot/100g100g115kcal10.1g2.3g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383085