Raparperivaahto

Kiehauta raparperit, sokeri, vesi ja kardemumma, kaneli, vaniljasokeri pehmeäksi soseeksi.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää kermavaahtoon jäähtynyt raparperisose.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 1877g632kcal13g103.2g1.9g26.3g
Sokeri 798g3238kcal0g796.9g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 469g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g38g117kcal4.1g22.5g2.6g10.5g
Kaneli, jauhettu, annos 2g19g49kcal0.7g14.9g0.7g10.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g75g300kcal0g74.3g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl1877g6381kcal37.5g56.3g656.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10304g21435kcal110.6g2136.2g1324.2g94.2g
Valittu annoskoko5152g10717kcal55.3g1068.1g662.1g47.1g
Annoskoko puolitettuna2576g5359kcal27.7g534.1g331.1g23.6g
Arvot/100g100g208kcal1.1g20.7g12.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=110891