Seitigratiini (kevyt), gluteeniton, munaton

1. Sulata seiti.

2. Viipaloi halkaistu, huuhdeltu purjo.

Kuumenna rasva pannulla ja kullota purjoviipaleita muutama minuutti.

Lisää ruokakerma ja mausteet.

3. Nosta kalafileet uunivuokaan.

Kaada päälle purjokastike ja ripoittele pinnalle kaprikset.

4. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Findus), annos 400g2808g1965kcal449.2g0g8.4g0g
Purjosipuli 702g161kcal12.7g16.8g1.4g14.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl35g316kcal0g0g35.1g0g
Ruokakerma Valio 5%1404g842kcal16.8g39.3g70.2g0g
Suola, annos 3g21g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 7g20kcal0.7g3g0.1g1.8g
Kapris etikkaliemessä, Figaro176g54kcal3.7g7.4g0.9g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10304g6716kcal966.2g133g232.2g44.2g
Valittu annoskoko5152g3358kcal483.1g66.5g116.1g22.1g
Annoskoko puolitettuna2576g1679kcal241.6g33.3g58.1g11.1g
Arvot/100g100g65kcal9.4g1.3g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220968