Karpalokiisseli

Keitä vesi ja karpalot.

Siiviöi marjat pois.

Lisää kanelitanko ja kiehauta.

Hauduta n. 15 min. Poista kanelitanko.

Kiehauta ja lisää sokeri ja hitunen suolaa.

Liota perunajauhot kylmään veteen ja lisää ohuena nauhana mehun joukkoon.

Tarjoile kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Mehama
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 376g0kcal0g0g0g0g
Karpalo 90g29kcal0.4g3.1g0.6g3g
Sokeri 32g130kcal0g31.9g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 14g48kcal0g11.6g0g0.2g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g4.1g25kcal0.3g2.4g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1032g463kcal1.4g98g4g6.4g
Valittu annoskoko516g232kcal0.7g49g2g3.2g
Annoskoko puolitettuna258g116kcal0.4g24.5g1g1.6g
Arvot/100g100g45kcal0.1g9.5g0.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=288353