Raparperipiirakka ala Tuula

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Painele sulanut taikina pyöreään vuokaan.

Kuori raparperit ja pilko ne pieniksi viipaleiksi.

Sekoita muut aineet keskenään.

Levitä raparperit vuokaan ja kaada ranskankerma-muna-sokeri seos raparperien päälle.

Paista uunin keskitasolla 25-30 minuuttia, kunnes pinta on kauniin värinen.

Tarjoile sellaisenaan tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g190g722kcal13.5g95.6g30.8g3.4g
Raparperi 125g42kcal0.9g6.9g0.1g1.8g
Eila kevyt creme fraiche (Valio), annos 200g100g190kcal2.6g5.2g18g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Sokeri 43g173kcal0g42.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2g8kcal0g2g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.5g5.5kcal0.1g1.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1032g2437kcal48g307.2g109.2g10.4g
Valittu annoskoko516g1219kcal24g153.6g54.6g5.2g
Annoskoko puolitettuna258g609kcal12g76.8g27.3g2.6g
Arvot/100g100g236kcal4.7g29.8g10.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461355