Lihapullapanni

Paseerattu tomaatti ja muut sörssätään yhteen, kuumennetaan niin että osasto "muut" sulavat ja sekoittuvat joukkoon.

Maustetaan fondilla tai vastaavalla, pippurilla ja valkosipulikin voi tehdä terää.

Kaadetaan uunivuokaan lihapullien päälle, jotka on tehty "Lihapullat pannia varten"-ohjeen mukaan, mutta joita ei ole vielä paistettu.

Uunissa +225c ja noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g329g82kcal4.3g13.8g0.7g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g132g368kcal3.3g4.6g36.8g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 44g76kcal3.3g1g6.6g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g12g11kcal0.4g0.4g0.9g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1033g1074kcal22.6g39.6g90g0.2g
Valittu annoskoko516g537kcal11.3g19.8g45g0.1g
Annoskoko puolitettuna258g269kcal5.7g9.9g22.5g0.1g
Arvot/100g100g104kcal2.2g3.8g8.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214112