Porkkanakeitto

Keitä porkkanat, perunat ja sipuli litrassa vettä + liemikuutio.

Soseuta ja lisää juusto.

Mausta suolalla, pippurilla ja esim.

inkiväärillä.

Lisää viimeisenä katkaravut ja anna niiden lämmetä.

Älä kuitenkaan enää anna keiton kiehua, jotta katkaravut eivät sitkisty.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Kipsukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 208g68kcal1.3g11.6g0.4g5.3g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g25g15kcal0.4g3.3g0g0.2g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g26g73kcal4.9g0g5.7g0g
Katkarapu 35g24kcal5.1g0g0.4g0g
Vesi208g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow2.7g7kcal0.3g0.3g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1032g380kcal24.2g31.4g14g11.4g
Valittu annoskoko516g190kcal12.1g15.7g7g5.7g
Annoskoko puolitettuna258g95kcal6.1g7.9g3.5g2.9g
Arvot/100g100g37kcal2.3g3g1.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234834