Virolainen kaalisalaatti

Raasta kaali ja porkkana ja laita ne 5 l teräskattilaan.

Suokaloi valkosipulinkynnet ja sekoita ne sekä öljy raasteen joukkoon.

Kiehauta vesi, sokeri, (meri) suola ja etikka.

Kaada liemi raasteen joukkoon, sekoita ja peitä kannella.

Anna jäähtyä, tölkitä ja säilytä kylmässä.

Salaatti säilyy viileässä viikkoja.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2754 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 188g52kcal2.2g7.6g0.4g3.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g94g26kcal0.6g5.6g0.2g2.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3g3.1kcal0.2g0.5g0g0.1g
Rypsiöljy 8.4g75kcal0g0g8.4g0g
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 19g6.2kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 16g65kcal0g15.9g0g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1033g454kcal6g59.4g18g12.6g
Valittu annoskoko516g227kcal3g29.7g9g6.3g
Annoskoko puolitettuna258g114kcal1.5g14.9g4.5g3.2g
Arvot/100g100g44kcal0.6g5.8g1.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101976