Kantterellikastike

Paista pilkotut kanttarellit kuivahkoiksi ruokalusikallisessa juoksevaa rasvaa, lisää pilkottu sipuli.

Hauduta hetki ja lisää ruokakerma.

Hauduta, tarkista suola ja lisää lopuksi hienonnettu tilli.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g1680g403kcal30.2g50.4g8.4g31.9g
Sipuli (kuorittu)720g194kcal9.4g34.6g1.4g12.2g
Tilli, tuore 240g72kcal8.9g2.2g1.9g5g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1200g1020kcal16.8g52.8g84g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos120g864kcal0.6g0.6g96g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g509g122kcal9.2g15.3g2.5g9.7g
Sipuli (kuorittu)218g59kcal2.8g10.5g0.4g3.7g
Tilli, tuore 73g22kcal2.7g0.7g0.6g1.5g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl364g309kcal5.1g16g25.4g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos37g264kcal0.2g0.2g29.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10320g6657kcal171.8g366.6g499.8g128g
Valittu annoskoko5160g3329kcal85.9g183.3g249.9g64g
Annoskoko puolitettuna2580g1664kcal43g91.7g125g32g
Arvot/100g100g65kcal1.7g3.6g4.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138351