Kylmäsavulohipizza ruispohjalla

Sulata hiiva teelusikalliseen suolaa.

Lisätään vesi ja perään ruisjauhot, suurin osa sämppärijauhoista.

Lisätään öljy ja alustetaan kivan tuntuiseksi.

(Ruisjauho on sitten vähän tahmaisempaa).

Annetaan kohota hetki.

Paistetaan ensin pohjaa itsekseen 10 min 250 asteisessa uunissa.

Levitetään Creme Fraiche ja päälle kylmäsavulohiviipaleet ja kaprikset.

Paistetaan uunissa 250 asteessa vielä muutama minuutti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 175g130kcal22.9g1.9g0.7g12.1g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g300g2699kcal0g0g299.9g0g
Ruisjauho, 1 dl1249g3998kcal137.4g799.6g28.7g173.7g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 687g2159kcal72.6g408.2g15.1g37.8g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 750g2078kcal15g22.5g209.9g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g750g1447kcal142.4g0.7g97.5g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro250g77kcal5.2g10.5g1.2g8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10320g25177kcal791g2486.8g1306g463.2g
Valittu annoskoko5160g12588kcal395.5g1243.4g653g231.6g
Annoskoko puolitettuna2580g6294kcal197.8g621.7g326.5g115.8g
Arvot/100g100g244kcal7.7g24.1g12.7g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198407