Raparperipiirakka

Vaahdota voi ja sokeri.

Lisää muna hyvin sekoittaen.

Sekoita jauhot ja leivinjauhe ja lisää taikinaan.

Levitä taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle, nosta hiukan reunoja.

Kuori raparperit ja leikkaa ne ohuiksi paloiksi.

Sekoita kermaviili, sokerit, muna ja raparperinpalat.

Levitä raparperiseos tasaisesti pohjan päälle.

Kaada seos piirakan päälle.

Paista n.200 asteessa n. 20-30 min. kunnes kermaviili pintakin on saanut hiukan väriä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Ammumariu

Ammumariu sanoi...

Kuuluu kaksi munaa yksi taikinaan ja yksi raparperisekoitukseen, ei jostain syystä ottanut kaksi munaa..

perjantai 20.05.2011 klo 11:15

AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 602g4369kcal7.2g2.4g489.7g0g
Sokeri 341g1385kcal0g341g0g0g
Muna, annos 60g241g211kcal18.2g2g14.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 522g1791kcal53.2g365.4g6.3g18.3g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 241g807kcal0.1g196.6g0.1g3.4g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Raparperi 2008g676kcal13.9g110.4g2g28.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 803g515kcal25.7g38.7g28.1g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g40g161kcal0g39.8g0g0g
Sokeri341g1386kcal0g341g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10320g22674kcal238.6g2889.8g1081.6g100g
Valittu annoskoko5160g11337kcal119.3g1444.9g540.8g50g
Annoskoko puolitettuna2580g5669kcal59.7g722.5g270.4g25g
Arvot/100g100g220kcal2.3g28g10.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234205