Jauhelihapizza

Valmista pizzapohja normaaliin tapaan lisäämällä kulhoon kuivahiiva, suola ja n. 1/2 dl vehnäjauhoista.

Sekoita ja lisää kädenlämpöinen vesi joukkoon.

Lisää loput vehnäjauhot pikkuhiljaa joukkoon sekoittaen ja vaivaa taikina valmiiksi.

Lisää öljy.

Levitä taikina matalaan piirakkavuokaan tasaiseksi pohjaksi.

Levitä tomaattimurska ja jauheliha.

Valita ananasmurskasta ylimääräinen mehu pois ja lisää pizzan päälle.

Mausta oreganolla ja valkosipulilla, ja lisää päälle juustoraaste.

Paista uunissa 200 asteessa n. 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Ciuccu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 979g3358kcal99.7g685.2g11.7g34.3g
Vesi, vesijohtovesi 753g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl50g452kcal0g0g50.2g0g
Naudan paistijauheliha (Pirkka), annos 400g1757g2635kcal356.6g0g158.1g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g502g201kcal8.5g41.2g0.5g0g
Ananasmurska mehussa (Pirkka), annos 135g678g386kcal6.8g94.9g6.8g9.5g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste377g1355kcal109.2g6.4g105.4g0g
Oregano, kuivattu 10g31kcal1.1g2.2g1g4.3g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g25g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10320g16880kcal1167g1666.4g667.6g97g
Valittu annoskoko5160g8440kcal583.5g833.2g333.8g48.5g
Annoskoko puolitettuna2580g4220kcal291.8g416.6g166.9g24.3g
Arvot/100g100g164kcal11.3g16.1g6.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329444