Elovena-kauraletut

(16 kpl)

2 munaa
3 dl maitoa
3 dl Elovena-kaurahiutaleita
1/3 tl suolaa
1 - 2 rkl sokeria
1 tl kardemummaa
1 rkl Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
1 tl vanilliinisokeria
Paistamiseen: Juoksevaa Sunnuntaita

1. Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa.

Lisää joukkoon maito, kaurahiutaleet, suola, sokeri ja kardemumma.

Anna taikinan turvota noin 30 minuuttia.

2. Lisää taikinaan Juokseva Sunnuntai ja vanilliinisokeri.

3. Paista miedolla lämmöllä ohukaispannussa ohuita, kauniin ruskeita, pieniä lettuja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Rj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2400g792kcal79.2g117.6g0g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl960g3264kcal134.4g537.6g64.3g105.6g
Sokeri 96g390kcal0g95.9g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g40g124kcal4.4g24g2.8g11.2g
Culinesse (Flora), annos 10g80g368kcal0.4g0.4g40.8g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g32g128kcal0g31.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1040g1310kcal114.4g3.1g93.6g0g
Mansikkahillo, kevyt (Den gamle fabrik)512g614kcal2.6g153.6g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10320g13982kcal670.8g1927.8g408.2g233.6g
Valittu annoskoko5160g6991kcal335.4g963.9g204.1g116.8g
Annoskoko puolitettuna2580g3496kcal167.7g482g102.1g58.4g
Arvot/100g100g136kcal6.5g18.7g4g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96595