Uunilohi kermainen

Mausta lohifileet uunivuoassa, lisää silputtu tilli ja kipparikerma.

Paista uunissa 200 asteessa noin 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 338g660kcal63.1g0g45.6g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g141g155kcal3.2g5.6g14.1g0g
Tilli, tuore 34g10kcal1.2g0.3g0.3g0.7g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.7g2.9kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1035g1656kcal135.2g12.8g120g1.4g
Valittu annoskoko518g828kcal67.6g6.4g60g0.7g
Annoskoko puolitettuna259g414kcal33.8g3.2g30g0.4g
Arvot/100g100g160kcal13.1g1.2g11.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150676