Kipparin kaalipata

Valmistusaineet

400 g porsaan jauhelihaa tai paistijauhelihaa
1 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
1 - 2 (200 g) sipulia tai nippu kesäsipulia
2 - 3 (350 g) porkkanaa
n. 1 kg varhaiskaalia
1 liha-juuresliemikuutio
1 - 2 dl vettä
1 prk (2,5 dl) Valio maustettua ruokakermaa Kippari® tai Kolme juustoa
suolaa
tuoretta oreganoa tai persiljaa
Valmistusohje

Ruskista jauheliha Oivariini rasvassa.

Lisää joukkoon myös hienonnetut sipulit ja karkeaksi raastetut porkkanat.

Lisää suikaloitu kaali, liemikuutio, vesi ja ruokakerma.

Hauduta kannen alla kunnes kypsää.

Tarkista maku, lisää halutessasi ripaus suolaa.

Viimeistele pata hienonnetulla tuoreella oreganolla tai persiljalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Sarisusua

Sarisusua sanoi...

Voisiko joku ystävällisesti laskea tälle kalorit/ 100g ??

keskiviikko 14.03.2012 klo 17:40

AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, juokseva, rasvaseos2.5g18kcal0g0g2g0g
Valkokaali keräkaali 250g69kcal3g10.2g0.5g5.3g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.5g7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g33g9kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Paprika punainen 43g12kcal0.4g1.9g0.2g0.8g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g63g75kcal1.4g3g6.2g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen100g139kcal19g0g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1035g660kcal48.4g34.4g33.2g13.8g
Valittu annoskoko518g330kcal24.2g17.2g16.6g6.9g
Annoskoko puolitettuna259g165kcal12.1g8.6g8.3g3.5g
Arvot/100g100g64kcal4.7g3.3g3.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279744