Rento kasvispiiranen

Painele sulanut piirakkataikina vuokaan.

Lisää vihannekset.

Raasta juusto ja sekoita joukkoon loput aineet.

Lisää suolaa, maustepippuria ja rakuunaa.

Levitä vihannesten päälle.

Piirakkataikinan ohjeiden mukaan paistaessa kerma jäi vielä sakeutumatta, joten lisäsin 15 min lisää taikinan ohjeeseen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 188g52kcal4.3g5.4g0.4g4.1g
Kymppi kevyt piirakkataikina150g360kcal10.4g57.5g9.5g4.5g
Oltermanni, perinteinen68g243kcal16.9g0g19.6g0g
Kananmuna 50g(kpl)56g71kcal6.2g0.2g5.1g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)56g93kcal1.7g2.3g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1035g1638kcal79g130.8g86g17.2g
Valittu annoskoko518g819kcal39.5g65.4g43g8.6g
Annoskoko puolitettuna259g410kcal19.8g32.7g21.5g4.3g
Arvot/100g100g158kcal7.6g12.6g8.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282729