Kaalipata

Ruskista kaali, vihannekset, jauheliha voissa ja pekonissa.

Mausta mauste- ja valkopippurilla, meiramilla, paprikajauheella ja siirapilla.

Lisää vesi ja ohrasuurimot.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä n. tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Tootsie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali180g38kcal2.2g6.1g0.4g3.8g
Sipuli (kuorittu)58g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Porkkana, keskikokoinen 65g75g21kcal0.4g4.5g0.1g1.9g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g18g50kcal3.2g0.1g4.1g0g
Siirappi 9g27kcal0g6.7g0g0g
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g16g50kcal1.7g9.8g0.3g1.8g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 87g112kcal18g0g4.3g0g
Voi 12g87kcal0.1g0g9.7g0g
Vesi60g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1035g801kcal52.8g60g38g17g
Valittu annoskoko518g401kcal26.4g30g19g8.5g
Annoskoko puolitettuna259g200kcal13.2g15g9.5g4.3g
Arvot/100g100g77kcal5.1g5.8g3.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296970