Herkullinen jauhelihakeitto

Laita 1,5 litraa vettää kiehumaan.

Paista jauhelihat.

Lisää pakastevihannekset ja jauheliha kiehuvaan veteen.

Anna kiehua jonkun aikaa ja lisää Koskenlaskija kuutioina.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 690 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 75g241kcal20.1g0g18g0g
Vesi282g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi6.2g17kcal0.6g0.4g1.4g0g
Peruna & keittokasvis (Apetit), annos 750g141g70kcal2g15.5g0.3g1.8g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g14g39kcal2.7g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1035g735kcal50.8g31.8g45.6g3.6g
Valittu annoskoko518g368kcal25.4g15.9g22.8g1.8g
Annoskoko puolitettuna259g184kcal12.7g8g11.4g0.9g
Arvot/100g100g71kcal4.9g3.1g4.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=400901