Porkkana-inkiväärikeitto

Hienonna sipuli ja paloittele porkkanat, varsiselleri, valkosipuli ja inkivääri.

Kuumenna öljy kattilassa ja lisää kasvikset.

Kääntele niitä hetki öljyssä.

Lisää vesi ja kanaliemikuutio.

Kypsennä kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta ja mausta mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Tiiuzca

Tiiuzca sanoi...

Inkiväärin ystävänä laitoin inkivääriä vähän enemmän ja porkkanaa vähemmän. Hyvää tuli edelleen ja omasta mielestä maut tasapainottuivat, kun porkkanaa oli suhteessa vähemmän.

lauantai 15.02.2014 klo 08:54

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g160g45kcal1g9.5g0.3g4g
Punasipuli, kuorittu, 100g36g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka19g2.1kcal0.2g0.2g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.5g2.6kcal0.2g0.4g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu5.7g4.6kcal0.1g1g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.6g32kcal0g0g3.6g0g
Vesi285g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)3.6g9kcal0.5g0.4g0.6g0g
Mustapippuri 1.8g5kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1035g220kcal5.4g27.8g9.4g10.8g
Valittu annoskoko518g110kcal2.7g13.9g4.7g5.4g
Annoskoko puolitettuna259g55kcal1.4g7g2.4g2.7g
Arvot/100g100g21kcal0.5g2.7g0.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=406265