Maalaissalaatti

1 pussi salaattisekoitusta
6 kpl kananmunia
1 rkl salaatti kapriksia
1 kg perunoita
1/2 punasipuli

Sinappikastike
2 rkl sinappia
1 rkl valkoviinietikkaa
1 dl ruokaöljyä
suolaa
valkopippuria

Keitä kananmunia 6 1/2 minuuttia.

Jäähdytä ja kuori
Keitä perunat ja kuutioi.

Laita perunat ja kananmunat isolle vadille.

Laita joukkoon kaprikset
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja sekoita salaattisekoituksen kanssa.

Laita salaatti perunoiden päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaattisekoitus (mm. rucola) (Aldi), annos 100g601g84kcal11.4g7.2g1.2g0g
Kananmuna, keitetty 991g1414kcal123.9g3g101.6g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro45g14kcal0.9g1.9g0.2g1.4g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 3004g2275kcal56.2g463.1g6g30g
Punasipuli, kuorittu, 100g120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Sinappi 96g126kcal4.2g13.6g5.8g1.6g
Valkoviinietikka (Rajamäen)45g9kcal0g2.9g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 270g2388kcal0g0g270g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10344g12686kcal396.4g995g770g70g
Valittu annoskoko5172g6343kcal198.2g497.5g385g35g
Annoskoko puolitettuna2586g3172kcal99.1g248.8g192.5g17.5g
Arvot/100g100g123kcal3.8g9.6g7.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182174