Pinaatti-kalakeitto

Suikaloi perunat, porkkanat ja sipuli.

Lisää kasvikset, 10 maustepippuria, laakerinlehti ja kalafondi tai kalaliemikuutio kiehuvaan veteen.

Paloittele kala, lisää keittoon.

Lisää sulatejuusto, sekoita, kunnes juusto on sulanut.

Lisää (purjosuikaleet), herneet ja pinaatti tai kesällä nokkosen lehtiä.

Paljon tilli-, persilja- ja ruohosipulisilppua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puna-ahven pakaste 70g80kcal11.8g0g3.6g0g
Peruna, vanha, kuorittu 88g67kcal1.6g13.6g0.2g0.9g
Porkkana 44g14kcal0.3g2.4g0.1g1.1g
Purjosipuli 18g4kcal0.3g0.4g0g0.4g
Sipuli 21g6.4kcal0.3g1g0g0.4g
Maustepippuri, annos 1g0.9g0kcal0g0g0g0g
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g35g88kcal4.9g1.2g7g0g
Pinaattipakaste 150g26g3.7kcal0.5g0.1g0.1g0.3g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g35g19kcal2g1.9g0.3g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g1.8g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Tilli, tuore 3.5g1kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1036g567kcal43.8g41.6g22.6g6.4g
Valittu annoskoko518g284kcal21.9g20.8g11.3g3.2g
Annoskoko puolitettuna259g142kcal11g10.4g5.7g1.6g
Arvot/100g100g55kcal4.2g4g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101369