Kanakasviswok

1. Paista kanasuikaleet (tai kanajauheliha) rasvassa. 2. Lisää sipulit ja valkosipuli. 3. Lisää porkkanat. 4. Lisää loput kasvikset, pehmeimmät viimeiseksi. 5. Mausta pippureilla ja chileillä. 6. Lisää kanaliemikuutio desilitraan kiehuvaa vettä ja lurauta keitokseen (antaa makua ja suolan). 7. Valmista kun porkkanat ovat al dente.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 592 grammaa

Petriaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 175g188kcal40.4g0g2.6g0g
Oliiviöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g44g12kcal0.3g2.6g0.1g1.1g
Kesäkurpitsa zucchini 44g7.9kcal0.2g1.1g0.2g0.3g
Sipuli 44g13kcal0.5g2.1g0.1g0.7g
Paprika keskiarvo 44g13kcal0.4g1.9g0.2g0.8g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka44g4.8kcal0.5g0.5g0.1g0.4g
Valkosipuli 6.6g7.1kcal0.5g1.1g0g0.1g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)4.4g11kcal0.6g0.5g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 44g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 44g10kcal0.8g1.1g0.1g0.9g
Soijakastike, annos (3rkl) 54g24g14kcal1.2g2.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1037g600kcal90.8g26.2g12.8g8.6g
Valittu annoskoko518g300kcal45.4g13.1g6.4g4.3g
Annoskoko puolitettuna259g150kcal22.7g6.6g3.2g2.2g
Arvot/100g100g58kcal8.8g2.5g1.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=259872