Sienillä täytetty paprika

Uuni lämmitetään 200 asteeseen, paprikanpuolikkaat öljyllä valeltuna kuori ylöspäin kypsymään.

Keitetään quinoa.

Sekasieniä (pakaste tai tuore: puhdistettuja, paloiteltuja, tarvittaessa ryöpättyjä ja paistettuja, suolattuja) ja sipulisilppua lämmitellään pannulla.

Lisätään ruokakerma, valutettu kypsä quinoa ja tacomauste.

Tarkistetaan suola.

Raastetaan parmesan-juusto.

Paprikat uunista: käännetään kulhoiksi ja täytetään, päälle ripotellaan juustoraaste.

Vielä uuniin (vähennä lämpöä 175 asteeseen) kunnes juusto on sulanut / vähän saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 461 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 96g28kcal0.9g4.3g0.4g1.8g
Quinoa(kinoa) (Gogreen), annos 70g39g136kcal8.3g24.8g0.4g6.3g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g15g134kcal0g0g15.2g0g
Sieni tatti, hapero 169g47kcal3.1g4.9g0.8g3.2g
Tacomausteseos pussi (Old elpeso), annos 30g17g50kcal1.1g9.8g0.6g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)113g180kcal3g3g16.9g0g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g39g155kcal12.6g0g11.4g0g
Sipuli 31g9kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1037g1478kcal58.8g96.6g91.6g23.6g
Valittu annoskoko519g739kcal29.4g48.3g45.8g11.8g
Annoskoko puolitettuna259g370kcal14.7g24.2g22.9g5.9g
Arvot/100g100g143kcal5.7g9.3g8.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368144