Maukas kanakeitto (nesteenpoistaja)

Laita vesi, suola ja riisit kattilaan.

Keitä n. 10 min. Suikaloi paprikat, kesäkurpitsa ja sipuli.

Kuumenna puolet kasviöljystä paistinpannussa ja lisää kasvisuikaleet.

Anna muhia n. 5min ja kääntele välillä lastalla.

Mausta currylla (1tl), basilikalla (0,5 rlk) ja TUOREELLA inkiväärillä (1 rlk).

Kaada kasvikset kattilaan.

Ruskista broileri ja lisää se kattilaan.

Lisää maissi ja tuorejuusto.

Hauduta n. 5 minuuttia.

Ja ei kun syömään!
Varaudu siihen että nesteet lähtee kiertämään!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 415 grammaa

Oona2009

Jybis sanoi...

Missä vaiheessa kannattaa laittaa tuo tomaattimurska?

torstai 26.02.2009 klo 17:49

Jybis sanoi...

Tiiätkö mitä! sain juuri lemppari ruuan, näin hyvää keittoa en oo syöny sitten koskaan.

torstai 26.02.2009 klo 18:32

AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 36g11kcal0.3g1.6g0.1g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 232g0kcal0g0g0g0g
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 15g55kcal1.2g12g0.1g0.3g
Kesäkurpitsa45g7.6kcal0.2g1.1g0.3g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g12g3.3kcal0.1g0.7g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)27g7.2kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Ruokaöljy keskiarvo 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Broilerifilee, hunajamarinadi, raaka 54g90kcal10.5g0.6g5.1g0g
Maissi jyvät 11g15kcal0.3g2.7g0.3g0.4g
Tomaattimurska 54g16kcal0.3g2.8g0.1g1g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour27g80kcal0.9g1.2g8g0.3g
Valkosipuli 2.7g2.9kcal0.2g0.4g0g0.1g
Suola, annos 3g2.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1038g621kcal28.6g48.8g33.2g7.8g
Valittu annoskoko519g311kcal14.3g24.4g16.6g3.9g
Annoskoko puolitettuna259g155kcal7.2g12.2g8.3g2g
Arvot/100g100g60kcal2.8g4.7g3.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102915