Lihasoppa ilman perunaa

Laita 2-litraa kylmää vettä n.3-4 litran kattilaan, paloittele liha vastasyisesti ja laita palat veteen ja keittolevy päälle.

Kuori ruskea vaahto reikäkauhalla, kun vesi alkaa kiehua ja pienennä levyn tehoa, kun vaahtoa ei enää ole paljoa lisää suolaa ja pippuria maun mukaan ja laita kansi päälle ja anna kiehua hiljalleen tunti-puolitoista, kun liha on mureaa lisää haluamasi kasvikset ja sipuli ja keitä vielä noin puoli tuntia, niin että kasvikset pehmiävät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 292g0kcal0g0g0g0g
Keittoliha naudan lavasta102g153kcal20.4g0g8.2g0.1g
Parsakaali brokkoli 53g18kcal2.4g1g0.2g1.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g26g7.3kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Vihannes sekoitus (Apetit), annos 100g36g13kcal1g1.7g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1038g389kcal48.2g9.6g17.4g4.6g
Valittu annoskoko519g194kcal24.1g4.8g8.7g2.3g
Annoskoko puolitettuna259g97kcal12.1g2.4g4.4g1.2g
Arvot/100g100g38kcal4.6g0.9g1.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332572