Tofu-rucolapata

Paahda hienonnettu sipuli ja paprikaa pannulla.

Lisää valkosipuli ja chilipaprika.

Lisää hetken päästä kesäkurpitsa.

Keitä pitkäjyväistä riisiä paketin ohjeen mukaa.

Lisää pannulle halkaistut olivit ja tomaatit sekä kuutioitu tofu.

Sekoita kypsää riisiä n. 5dl joukkoon ja mausta soijalla ja curryllä.

Lisää sekaan ruukullinen rucolaa.

Anna hetken pehmetä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maissiöljy 47g418kcal0g0g47.2g0g
Kesäkurpitsa zucchini 700g126kcal3.9g17.5g2.8g4.9g
Paprika keltainen 525g158kcal4.9g26.8g1.1g10.5g
Sipuli 193g58kcal2.4g9.2g0.4g3.3g
Chili paprika punainen70g28kcal1.4g6.3g0g0g
Valkosipuli 49g53kcal3.9g8g0.3g1g
Luumutomaatti pirkka, 83g875g175kcal5.3g33.3g2.6g52.5g
Tofu, marinoitu (Oy soya ab), annos 270g945g1371kcal156g14.2g80.4g0g
Oliivi kivetön musta rainbow105g189kcal0.6g6g17.9g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g175g44kcal0g0g0g0g
Soijakastike 95g57kcal4.9g9g0.1g0g
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaa 1401g2029kcal45.7g442.5g3.1g9.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10360g9413kcal458g1145.6g311.8g163.4g
Valittu annoskoko5180g4707kcal229g572.8g155.9g81.7g
Annoskoko puolitettuna2590g2353kcal114.5g286.4g78g40.9g
Arvot/100g100g91kcal4.4g11.1g3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=106784