Rössypotut

Kuori ja pilko perunat.

Perunat kiehumaan.

Joukkoon myös kiehumaan porkkana ja sipuli paloiteltuna.

Paista matalassa lämmössä pekonisuikaleet, joihin sitten lisäät kuutioidun veripaltun.

Pyörittele kuutioita rasvassa, lisää paistos lähes kypsien perunoiden joukkoon.

Tarkista suola.

Jos pekonissa on suolaa, niin suolaa ei yleensä tarvitse lisätä.

Anna muhia vähän aikaa.

Lämmitettäessä maku senkun paranee.

Nam.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Kaseva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g292g992kcal40.8g0g90.4g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1400g840kcal21g182g1.4g12.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g152g43kcal0.9g9g0.3g3.8g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Veripalttu (Tapola), annos 200g933g2137kcal102.7g158.7g149.3g0g
Vesi2333g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10360g8061kcal332.6g706.2g483g35.2g
Valittu annoskoko5180g4030kcal166.3g353.1g241.5g17.6g
Annoskoko puolitettuna2590g2015kcal83.2g176.6g120.8g8.8g
Arvot/100g100g78kcal3.2g6.8g4.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332337