Joben broilergratiini

Paahda broilerinsuikaleet.

Mausta broilermausteella, paprikajauheella ja suolalla.

Lohko sipulit isoiksi lohkoiksi.

Sekoita kaalit, sipulit ja suikaleet keskenään ja laita vuokaan.

Ripottele oliiviöljyä ja suolaa päälle, sitruunapippuri sopii myös.

Sekoita liisteri, eli creme bonjour ja juustoraaste sekä ruokakerma, hintsu suolaa ja kaada kaiken päälle.

Uuniin ja noin 200 astetta 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell934g1028kcal214.9g0g19.6g0g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g1051g179kcal20g22.1g2.1g0g
Parsakaali pakaste Rainbow1051g210kcal31.5g21g0g26.3g
Sipuli (kuorittu)701g189kcal9.1g33.6g1.4g11.9g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%584g759kcal17.5g11.7g75.9g0.6g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)467g771kcal14g18.7g70.1g0g
Oliiviöljy 42g372kcal0g0g42g0g
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g350g1226kcal98.1g7g91.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10360g9466kcal810.2g228.2g604.4g77.6g
Valittu annoskoko5180g4733kcal405.1g114.1g302.2g38.8g
Annoskoko puolitettuna2590g2367kcal202.6g57.1g151.1g19.4g
Arvot/100g100g91kcal7.8g2.2g5.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=463515