Karpalokiisseli

Laita vettä 2 litraa kiehumaan kattilaan, -mielellään painekeitin.

Lisää jäiset karpalot ritiläastiaan.

Keitä painekeittimellä 10 min, muulla kattilalla 20 min. Painele kaikki mehu marjoista.

Lisää sekoittaen sokeri.

Liuota perunajauhot tilkkaan vettä.

Kaada ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Kiehauta kiisseli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Jujaka

Jujaka sanoi...

Hyvä kiisseli aamupuuron kanssa.

tiistai 27.01.2009 klo 09:03

AineksetMääräEnergiaPHRK
Karpalo 901g293kcal4g31.1g6.3g29.7g
Sokeri 612g2486kcal0g611.8g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 68g229kcal0g55.9g0g1g
Vesi, vesijohtovesi 3603g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10368g6016kcal8g1397.6g12.6g61.4g
Valittu annoskoko5184g3008kcal4g698.8g6.3g30.7g
Annoskoko puolitettuna2592g1504kcal2g349.4g3.2g15.4g
Arvot/100g100g58kcal0.1g13.5g0.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100771