Kesäkurpitsa-pekonipaistos

1 kesäkurpitsa
1 iso sipuli
140 g pekonikuutioita
3 rkl kinkkusulatejuustoa
2 dl kermaa
grillimaustetta
10 g voita

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota ne voissa pannulla.

Lisää pekonikuutiot ja paista kypsäksi.

Mausta.

Lisää kerma ja sulatejuusto ja anna hautua hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Duumimamma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g902g153kcal3.6g22.5g5.4g0g
Sipuli, paistettu 721g730kcal9.3g35.1g59.1g12.4g
Pekoni, paistettu 1262g6500kcal207.5g0g639.8g0g
Kinkkusulatejuusto, Ingman, 9%, 10g406g609kcal73g4.5g36.5g0.4g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1803g5953kcal36.1g54.1g631.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g90g658kcal0.9g0.9g72.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10368g29205kcal660.8g234.2g2888g25.6g
Valittu annoskoko5184g14603kcal330.4g117.1g1444g12.8g
Annoskoko puolitettuna2592g7301kcal165.2g58.6g722g6.4g
Arvot/100g100g282kcal6.4g2.3g27.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214776