Muikkupata

500 g Muikkua (raaka)
250 g savupekonia (paistettu/raaka)
100 g sipulia (kuorittu)
1dl Valkoviiniä (kuiva)
18 g suolaa (ohjeessa, mutta oman maun mukaan)
noin 6 g mustapippuria.

Elikäs.

Ensin vuoalle pohjalle muikkua ja suolaa, väliin savupekonia ja sipulia.

Tätä niin kauan, kunnes tavara loppuu.

Tämän jälkeen valkoviiniä kivasti ja mustapippuria.

Uuniin noin 175 asteeseen, tunniksi.

Jos kala vaikuttaa vielä vähän raa'alta, niin kauemmin.

Seurailla kannattaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Paulatha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muikku järvi 2661g2861kcal507.2g0g90.5g0g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g1331g4032kcal252.8g6.7g332.6g0g
Sipuli (kuorittu)532g144kcal6.9g25.5g1.1g9g
Valkoviini kuiva 532g365kcal1.6g3.2g0g0g
Suola, annos 3g96g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 32g89kcal3.5g12.2g1.1g8.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10368g14981kcal1544g95.2g850.6g35g
Valittu annoskoko5184g7491kcal772g47.6g425.3g17.5g
Annoskoko puolitettuna2592g3745kcal386g23.8g212.7g8.8g
Arvot/100g100g145kcal14.9g0.9g8.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293794