Riikan vatruskat

1kg keitettyjä perunoita muusataan
Sekoita mukaan
1/2 dl kauraleseitä
1 1/2dl vehnäjauhoja
1 kananmuna
1 tl suolaa
Täyte:
2 dl puuroriisiä
1 tl suolaa
1dl maitoa
2 keitettyä kananmunaa
1 raaka kananmuna

Tee taikinasta pieniä kakkaroita, laita sisään täytettä ja taita puolikuun muotoisiksi.

Paista 250 asteessa noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 3221g2440kcal60.2g496.6g6.4g32.2g
Kananmuna kuoreton 176g251kcal22g0.5g18g0g
Kauralese 81g290kcal14.5g36.7g6.2g14.1g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 322g1105kcal32.8g225.4g3.9g11.3g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)515g629kcal11.3g140.2g1.5g4.1g
Kananmuna kuoreton 177g253kcal22.1g0.5g18.2g0g
Kananmuna, keitetty 354g505kcal44.3g1.1g36.3g0g
Maito, Kevyt322g148kcal10.3g15.5g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10368g11241kcal435g1833g190.6g123.4g
Valittu annoskoko5184g5621kcal217.5g916.5g95.3g61.7g
Annoskoko puolitettuna2592g2810kcal108.8g458.3g47.7g30.9g
Arvot/100g100g108kcal4.2g17.7g1.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429196