Meloni-halloumi-mansikkasalaatti

Revi huuhdottu ja valutettu lollo rosso (tai frisee rosso) salaatti laakealle vadille.

Kuori, poista siemenet ja paloittele melonit reiluiksi paloiksi.

Puhdista ja lohko mansikat.

Viipaloi halloumi ja paista ne (2rkl) oliiviöljyssä kauniin ruskeiksi.

Sekoita kastikeainekset keskenään: soseuta reilu kourallinen TUORETTA MINTTUA 4rkl oliiviöljyä ja 2rkl vaaleaa balsamico-etikkaa sauvasekoittimella, rouhi sekaan hieman mustapippuria.

Sekoita melonit, mansikat, halloumit, rucolat ja kastike toisessa kulhossa (onnistuu parhaiten käsin).

Lisää seos salaattipedin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Th67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 400g51kcal4.5g3.9g0.8g4g
Rucolasalaatti (60g pussi) (Pirkka), annos 20g120g30kcal3g2.4g0.6g1.8g
Vesimeloni, punnittu kuorineen 2000g404kcal10g78.2g1.2g12.2g
Cantaloupe meloni1000g200kcal6g41g1g9g
Mansikka 1000g465kcal5g84g2g19g
Halloumi juusto (Eridanous), annos 100g400g1288kcal88g6g100g0g
Oliiviöljy 56g495kcal0g0g56g0g
Oliiviöljy 112g990kcal0g0g112g0g
Minttu, tuore (-), annos 1g40g18kcal1.3g3.4g0.3g2.7g
Balsamico valkoinen (Acentino), annos 25g56g54kcal0.6g10.2g0g0g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10372g8002kcal237.2g459.8g548g98.4g
Valittu annoskoko5186g4001kcal118.6g229.9g274g49.2g
Annoskoko puolitettuna2593g2000kcal59.3g115g137g24.6g
Arvot/100g100g77kcal2.3g4.4g5.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428189