Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Kesäkurpitsaa n. 600g 2-3 normi kokoista
1-2 sipulia
1-2 kasvisliemikuutiota
vettä n. 1.5 l
Olympia tms. sulatejuustoa 200g
Kuori ja pilko kurpitsat ja sipulit veteen, lisää kasvisliemikuutiot.

Keitä kunnes kesäkurpitsat ovat kuulaita.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää lopuksi sulatejuusto.

Ohje ei alkuperäinen, "noin-mittoja".

Huom! Tähän ei sovi valkosipuli.

.kokeiltu...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Aino64
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa338g58kcal1.4g8.5g2g2.4g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%113g282kcal16.9g3.5g22.5g0g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Kasvisliemikuutio (Kania), annos 11g12g36kcal1.1g2.1g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1039g782kcal40.2g33.6g54.4g6.8g
Valittu annoskoko520g391kcal20.1g16.8g27.2g3.4g
Annoskoko puolitettuna260g196kcal10.1g8.4g13.6g1.7g
Arvot/100g100g75kcal3.9g3.2g5.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=168175