Tomaattikeitto Minski ja Make

Kuullota silputtu sipuli ja valkosipuli öljyssä kattilassa.

Lisää vesi, kasvisliemikuutio, paseerattu tomaatti ja mausteet.

Sekoita.

Leikkaa leipä kuutioiksi ja lisää kattilaan.

Sekoita.

Anna kiehua 15 min hiljalleen kannen alla.

Lisää tuorejuusto.

Kuumenna vielä 3 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Make67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g28g29kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Sipuli 193g58kcal2.4g9.2g0.4g3.3g
Rypsiöljy 47g418kcal0g0g47.3g0g
Vesi2453g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef (Knorr), annos 100g98g88kcal2.9g3.4g6.9g0.7g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1752g438kcal22.8g73.6g3.5g0g
Sokeri 14g57kcal0g14g0g0g
Mustapippuri 3.5g10kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Timjami 3.5g10kcal0.3g0.9g0.3g1.3g
Chili, jauhettu (), annos 6g7g25kcal0.9g3.8g1.2g2.4g
Reilu vehnäleseleipä, Oululainen, 1 pala=29g245g638kcal24.5g115.3g7.4g12.5g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton350g561kcal28g14g45.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10388g4663kcal168.8g480.2g225.6g43.4g
Valittu annoskoko5194g2332kcal84.4g240.1g112.8g21.7g
Annoskoko puolitettuna2597g1166kcal42.2g120.1g56.4g10.9g
Arvot/100g100g45kcal1.6g4.6g2.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217175