Paistettua turskaa

• 300 g turskafilettä
• ½ tl suolaa
• ¼ tl mustapippuria
• 1-2 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
• 2 kpl sipulia

1. Tarkista että fileet on ruodottomat.

2. Lämmitä reilusti öljyä pannussa.

3. Nosta turskafileet pannuun ja ripota suolaa ja mustapippuria päälle.

4. Hauduta miedolla lämmöllä n.15 minuuttia, kunnes kala on kiinteää ja valkoista.

5. Leikkaa sipuli ohuiksi viipaleiksi ja kuullota se vielä öljyssä.

6. Tarjoa lisäksi perunasosetta ja jotain salaattia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 4200g3204kcal724.5g0g29.4g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g210g1890kcal0g0g210g0g
Sipuli (kuorittu)784g212kcal10.2g37.6g1.6g13.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10388g10611kcal1469.4g75.2g482g26.6g
Valittu annoskoko5194g5306kcal734.7g37.6g241g13.3g
Annoskoko puolitettuna2597g2653kcal367.4g18.8g120.5g6.7g
Arvot/100g100g102kcal14.1g0.7g4.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383638