Couscous-juustosalaatti

Kypsennä couscous tai burgur ohjeen mukaan.

Laita veteen kasvisliemikuutio.

Pilko tomaatit ja kurkut juliennesuikaleiksi tai pikkusormenpään kokoiseksi palaseksi.

Pilko persilja, rucola ja halutessasi esimerkiksi ruukullinen basilikaa tai korianteria.

Mausta sitruunamehulla ja halutessasi pippurilla tai tarjoa salaatti maukkaalla vinegrettikastikkeella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Couscous, keitetty, annos 100g10g36kcal1.5g7g0.2g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g13g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kurkku,tuore 100g15g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Persilja 3g0.8kcal0g0g0g0.2g
Rucola, lautaselinen n. 30g1.5g0.2kcal0g0g0g0g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g1.4g1.7kcal0g0.1g0.1g0g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g7.5g21kcal1.4g0g1.7g0.1g
Sitruunamehu, laimentamaton1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana104g128kcal6.2g15.6g4g1.2g
Valittu annoskoko52g64kcal3.1g7.8g2g0.6g
Annoskoko puolitettuna26g32kcal1.6g3.9g1g0.3g
Arvot/100g100g123kcal6g15g3.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430352